Един от най-обичаните ни футболисти Божидар Искренов-Гибона има нова половинка.

...
Един от най-обичаните ни футболисти Божидар Искренов-Гибона има нова половинка.
Коментари Харесай

Драматична промяна при Гибона! Животът му се обърна

Един от най-обичаните ни футболисти Божидар Искренов-Гибона има нова половинка. След поредност от скандални раздели, легендата на Левски е разкрил любовта в лицето на русокоската Сия.

Гиби разгласява в обществените мрежи тяхна обща фотография от почивката им в Тайланд. Прави усещане, че 60-годишният Искренов още веднъж е с брачна халка.
-->
Двамата са доста щастливи и театралничат влюбено на лодка, до момента в който сa на тур из живописните острови и красиви плажове.

Напоследък Божидар Искренов пази персоналния си живот отвън светлините на прожекторите, изключително откакто отпътува да живее в Съединени американски щати. Знаеше се за последната му огромна обич - треньорката по художествена гимнастика Кремена Ангелова, с която подвигна женитба, само че след това се разделиха.  Зад гърба си плейбоят има два публични развода.

Първият е с майката на щерка му - Алина. След раздялата им тя първа отпътува за Америка, а Гибона откри любовта в лицето на певицата Камелия Воче. С нея не стигнаха до брак, само че се разделиха с обществени кавги, а години по-късно пристигна и историята му с Кремена Ангелова, написа Блиц.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР