Един от най-немирните и устати политици в ДСБ – Владимир

...
Един от най-немирните и устати политици в ДСБ – Владимир
Коментари Харесай

Голяма уста от ДСБ получи домашна сметка за ток от 1 700 лв. и предупреди: Народът ще се надигне

Един от най-немирните и устати политици в ДСБ – Владимир Великов, се „ похвали ” със зверска сметка за ток през декември. Тъмносиният политик сподели фактурата си, на която ясно се вижда, че за декември би трябвало да заплати 1679 лв., което е, меко казано, шокиращо, когато не става дума за индустриален ток.   

Очевидно съперник на замразените цени на ток и парно, Великов изясни, че четирицифрената сметка идва тъкмо от това. И предизвести своите дето са на власт, че народът ще се надигне.

„ По-долу е домашната ми сметка за електричество от през вчерашния ден. Досега в никакъв случай не съм плащал повече от 500 лева

След диалози с доставчика, подозренията ми са, че поради мораториума, декемврийската сметка е надписана, а за януари ми желаят депозит в размер на 45% от нея. ”, показа Великов.

Според тъмносиния политик,  това сдружението се пробва да си обезпечи cash-flow, с цел да не банкрутира.

Според него, напълно скоро е допустимо хората да скочат на протест, в случай че неговият случай е всеобщо събитие.  

Ако съм прав и това е относително всеобща процедура, не ми се мисли до какво неодобрение ще докара, заключи Великов.

През декември, Народното събрание одобри решението за мораториум върху цените на ток, вода и парно за първото тримесечие на годината, с цел да смекчи удара по бюджетите на хората от последващо повишаване.

Решението обаче бе признато с спорни оценки, като десните оповестиха, че това опонира на пазарната стопанска система, в която няма по какъв начин страната да дефинира цените на регулатора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР