Един от най-мощните енергийни дни. Ден на физическото и ментално

...
Един от най-мощните енергийни дни. Ден на физическото и ментално
Коментари Харесай

Раците ги чакат трудни дни, напрегнати моменти за Водолеите

Един от най-мощните енергийни дни. Ден на физическото и ментално филтриране. Опитайте се да изчистите живота си от всичко, което ви тормози. Направете генерално разчистване вкъщи, запалете свещи, прогонете въображаемо цялата насъбрана отрицателна сила.

Овен – Добре е да се концентрирайте върху работата, с цел да завършите всички значими действия. Не оставяйте нищо за идната седмица. Днес е подобаващ ден и ще намерите решения за всички зародили проблеми.

Телец – Пълнолунието прави хората по-емоционални. Запазете самообладание, без значение от реакцията на хората, с които поддържате връзка. Денят може да е сложен за някои, само че в случай че сте уравновесени и търпеливи всичко ще се подреди. Потърсете други варианти.

Близнаци – С пълнолунието в Риби рискувате да предизвикате спорове в любовните връзки и да се стигне до разлъка, даже и да е краткотрайна. Трябва умерено да обсъждате напрегнати тематики и да се пробвате да намерите решения, преди нещата да ескалират.

 дневен хороскоп

Рак – Винаги сте по-чувствителни, когато има пълнолуние, само че когато то доближи водния знак Риби, мнозина в действителност се обръщат с главата надолу. Ще имате няколко сложни дни, ще усещате всичко по-остро, ще бъдете прочувствени, разтревожени и елементарно може заплачете от нищото.

Лъв – Меркурий влиза в ретроградно придвижване от през днешния ден в знака Везни до 2 октомври. Избягвайте да стартирате огромни и скъпи вложения, дейности или проекти. По-добре се занимавайте с дребни и приятни неща, без да харчите огромни пари.

Дева – Трябва да разпределите вниманието си в няколко направления и да внимавате с хора, които могат да ви подведат. Много представители на вашия знак ще засилят условията си към сътрудниците си и в случай че не получат това, на което се надяват, ще се почувстват предадени. 

 дневен хороскоп

Везни – Везните, които са имали огромни проекти, би трябвало да се опитат да ги опростят. Възможно е да зародят проблеми, в случай че желаете да тръгнете на дълъг път. А хората, на които сте разчитали, също може да имат спомагателни проблеми и да не са надеждни.

Скорпион – Меркурий стартира своето ретроградно придвижване и ще донесе по-труден интервал. По-добре се погрижете за деца, другари или родители, които имат потребност от вас. Избягвайте вложенията и огромните проекти!

Стрелец – Пълнолунието в Риби вдъхва у вас възприятие на неустановеност, бъдете доста по-предпазливи в връзките си с избрани хора. Денят е по-труден и астралната обстановка предвещава по-големи опасности от злополуки или спорове.

 дневен хороскоп

Козирог – Пълнолунието в Риби ускорява интуицията ви и ви оказва помощ да реагирате доста по-бързо в обстановка, в която правата ви са застрашени. Благоприятни условия през днешния ден дават обещание да отворят нов път в кариерата или живота.

Водолей – Денят на пълнолунието може да бъде сложен ден, в случай че желаете да отидете на дълги пътувания. Избягвайте натоварените пътища, както и публичния превоз. Очакват ви напрегнати моменти в фамилията поради неточности, които е мъчно да избегнете.

Риби –Пълнолунието във вашия знак не благоприятства развлекателни действия и също можете да бъдете разочаровани от хора, които не правят оценка напъните ви. Много по-препоръчително е да се употребява уикенда за отмора, за грижи за дома или градината и най-много за новите учебни занимания на децата.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР