Един от най-колоритните образи в родния шоубизнес – певицата Луна,

...
Един от най-колоритните образи в родния шоубизнес – певицата Луна,
Коментари Харесай

Луна се изправя пред съда, причинила немислимото на старец: Грижих се за него 10 години!

Един от най-колоритните облици в родния шоубизнес – певицата Луна, която няколко години се кандидатира за президент, се изправи пред Районния съд в Шумен по обвиняване за имотна машинация. Наследниците на умрял възрастен мъж настояват, че тя е придобила нелегално техен апартамент.
В своя отбрана Луна Йорданова изяснява, че в продължение на 10 години е стопанисвала жилището с размер от 45 кв.м. и се е грижила за възрастния мъж преди той да почине. След гибелта му е почнала и да употребява жилището.
Адвокатът на ищците обаче е безапелационен, че апартаментът очевидно не е поддържан и че госпожа Луна Йорданова в никакъв случай не е живяла там.
„ Ние отхвърляме тези изказвания. Няма наследство. Законът в действителност дава опция въз основата на десетгодишно упражнявано притежание да придобиеш парцела по отминалост, само че тук това не се е осъществило “, споделя юристът на ищците Пламен Тотев, представен от БНР.
На собствен ред юристите на фолк звездата са безапелационни, че са налице голям брой спънки за старт на дело, защото тя не е била осведомена в законния едномесечен период, че има призовани очевидци и не е съумяла да приготви отбраната си.
Нейният юрист към този момент е подал молба до въззивна инстанция, която да реши нарушени ли са правата на клиентката му. Докато тя не се произнесе, не могат да бъдат събирани нови доказателства по случая.
Следващото съвещание, което арбитър Калина Колешанска назначи, е на 22 януари 2024 година
Самата Луна отказала мнения пред медиите на излизане от правосъдната зала.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР