Един от най-известните ни футболисти скоро навърши 35 години. Валери

...
Един от най-известните ни футболисти скоро навърши 35 години. Валери
Коментари Харесай

Валери Божинов навърши 35, а Николета и дъщеря им трогнаха с пожелания

Един от най-известните ни футболисти скоро навърши 35 години. Валери Божинов бе поздравен от доста близки и другари, като събра част от честитките, които получи, в Story в своя Instagram профил. Сред хората, поздравили Божинов бе неговата някогашна брачна половинка - Николета Лозанова. Известно е, че двамата, въпреки и разграничени, са в чудесни взаимоотношения и даже се поздравяват за персоналните си празници.

Ни Ло, както е също известна Лозанова, написа във Facebook следното благопожелание: " Happy b-day! Бъди цветущ, а ние сме благословени, че си в живота ни! ", което провокира доста позитивни реакции и мнения от страна на всички почитатели на красивата брюнетка. Тя не за първи път написа благи думи за своя някогашен брачен партньор. Миналата година още веднъж за рождения му ден, Николета написа: " Едно от най-правилните неща, които съм правила е, че тъкмо теб избрах за татко на нашата щерка! Бъди здрав и не спирай да надскачаш опциите си ".

Виж още:

Припомняме, че футболистът на " Левски " и плеймейтката подписаха брак през 2011 година Няколко години по-късно, през 2016 година, те взеха решението да продължат живота си настрана и с нови половинки. Сега моделката е по отношение на Ники Михайлов.

Това обаче не пречи Божинов и Лозанова да се грижат за своята щерка Никол, която също честити рождения ден на баща си в обществената мрежа. " Честит рожден ден, тате! ОБИЧАМ ТЕ ", показа чаровното момиченце, което през април ще навърши 9 години.

Виж още:

Иначе скоро се появиха клюки, че Божинов си има ново " малко коте ". Става въпрос за известна инфлуенсърка с над 120 хиляди почитатели. Нейното име е Жаклин Георгиева, написа " България Днес ". В интернет пространството се появиха изтекли чатове сред двамата, в които прочее няма нищо пикантно. Инфлуенсърката обаче твърди, че в никакъв случай не си е писала с Божинов.

" Чатът е изработен от някое момче с подправени данни. Все едно са ми хакнали профила и надлежно е подправен. Аз нито диря популярност, нито нищо. Просто някой си прави пари от мой подправен инстаграм, но хората са много наивни ", разяснява тя пред изданието. 

Изображение: https://www.instagram.com/nicole_bozhinova/ 

https://www.instagram.com/valeribojinov86/ 

https://www.instagram.com/nikoleta_lozanova/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР