Един от най-известните гномове – русофоби, подвизаващ се временно като

...
Един от най-известните гномове – русофоби, подвизаващ се временно като
Коментари Харесай

ГНОМОВЕТЕ ИЗПЪЛЗЯХА ОТ БЛАТОТО

Един от най-известните гномове – русофоби, подвизаващ се краткотрайно като народен представител, приканва „русофилите да бъдат издирени и НЕУТРАЛИЗИРАНИ“. Явно съществото си показва по какъв начин русофилите се крият като него по времето на Тройната коалиция, пишат си скрито с Путин и с непознати съветски другарчета, та се постанова да се осветят. И естествено, би трябвало да бъдат НЕУТРАЛИЗИРАНИ. Интересно ми е по какъв начин гномчето си показва обстановката. И е очевидно, че няма персонално да го направи, тъй като с един пестник повече няма да стане, та не знам отде е тая негова храброст!

Когато психодесни приканват за обезвреждане, това значи единствено едно – тирания, мачкане на неуместните и почистване на сметки. Целта е една – доказване пред американските им господари, които снасят кинтите.

Само, че, Гномче, по какъв начин си го представяш? Повече от 70 % са русофилите в България? Ще ни избиеш? Ще ни затвориш? Ще ни запорираш сметките и ще ни поставиш под домакински арест? Смелост имаш единствено в обкръжението на психодесните си приятелчета. Защо не дойдеш на един митинг да ти забележим диванната храброст? Та, отново да попитам – КАК ЩЕ НИ НЕУТРАЛИЗИРАТЕ?

Може да Ви звучи смешно, само че този гном е на пост, обвързван със сигурността. Има власт. Пари е ясно, че му дават от Козяк. Нали се сещате, когато психопати имат власт и пари, какво се случва!

НЕУТРАЛИЗАЦИЯ очевидно ще има! Но ще я стартираме с възстановяване на психиатричната грижа в България, че откогато Гълъбова се занимава с политика, й се разбягаха пациентите!

Елена Гунчева
Източник: svobodnoslovo.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР