Един от най-известните футболни мениджъри в България за последните 25

...
Един от най-известните футболни мениджъри в България за последните 25
Коментари Харесай

Лъчо Танев каза дали ще се кандидатира за президент на БФС, коментира също снимката с Боби и Дан Тан

Един от най-известните футболни мениджъри в България за последните 25 години - Лъчезар Танев, бе посетител в предаването на Сашо Диков по " Евроком ", където разкри дали ще се кандидатира за президент на БФС и по какъв начин той и Борислав Михайлов са се озовали на фотография с Дан Тан - един от босовете на " черното тото ", на новогодишно празненство в Сингапур през 2010 година

Танев призна, че ще реши дефинитивно за БФС при започване на януари 2024 година, само че добави, че към този миг фамилията му е срещу да се кандидатира. А коментарът му за фотографията от Сингапур бе следният:
 БФС взе значимо решение за формата на шампионата
БФС взе значимо решение за формата на шампионата

Ето детайлности

" За пръв път някой ме пита и по тази причина ще отговоря. Преди теб никой не ми е звънял да ме пита. Това е една фотография от новогодишната вечер. Ние сме четири или пет фамилии - български. Организирали сме се и сме там. Този човек по кое време се е снимал - нямам точна визия. После разбрах, като излезе в пресата, какъв е този човек. Не е прелестно подобен човек към масата да се снима с някой от масата, само че ти не го знаеш. Как да схванеш? Тук сме с Румен Чандъров и Диди, на Септември притежателя. Това е преди да стане притежател на Септември, да уточня. Това е доста от дълго време, не си припомням коя година. Специално с него се разбрахме да вървим в Сингапур. Боби ме попита " какво ще правиш? ", крещя: " Ще вървя еди къде си ". " Може ли да дойда? Заповядай ".

Има още едно семейство от Барселона, родители на наш прочут футболист. Инициативата е да отидем на Нова година, защо друго да е. Събрахме се да отидем там. Тоя човек... Съжаявам. До известна степен Градев има право, че известни хора би трябвало да внимават с кого контактуват.
 Лъчо Танев помоли за разсъдък двата враждуващи лагера за властта в БФС
Лъчо Танев помоли за разсъдък двата враждуващи лагера за властта в БФС

" Непочтено е, срамно е! "

И преди, и по-късно не го знаех кой е. Когато го арестуваха, излезе в пресата тази фотография и тогава разбрах кой е. Нямам терзания.

" Черното тото " е огромен камшик, само че понижа много. Това е моето виждане. Доста хора бяха задържани ", описа Лъчезар Танев пред Сашо Диков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР