Първата черна куртка беше свалена в Hells Kitchen 6. Датската

...
Първата черна куртка беше свалена в Hells Kitchen 6. Датската
Коментари Харесай

Една жена, четирима мъже и много недоволни зрители - ето какво се случва в Hell's Kitchen

Първата черна куртка беше свалена в Hell " s Kitchen 6. Датската възпитаничка Михаела направи поредност от неверни стъпки по време на мастър класа с началник Йован Наумовски и вечерната резервация, което й лиши фантазията да доближи финала в Hell " s Kitchen.
 Владимира Влахова в
След присъединяване в Hell`s Kitchen - какво се случва с преводачката и порноактриса Владимира

Интересни елементи от кухнята на филмите за възрастни

Това значи, че за мястото си на финала сега се борят една жена и четирима мъже. От представителите на Червените това е Никол която се изправя против Сините в лицето на Станислав, Димитър, Сарамандов и Чоткин. Въпреки последните пристрастености от нощес, 1 май, най-силно усещане на феновете обаче направи отпадането на Царина, която бързо се трансформира в фаворитка на всички. Съвсем справедливо, бихме добавили ние.

Публикацията на Фейсбук страницата на предаването с откъслек от изгонването на Царина има близо 10 хиляди реакции и над 1200 коментара, които с дребни изключения са обединени под мнението, че въпреки и да не е била професионален готвач, Царина е била най-достойният участник в предаването, който е заслужавал мястото си на финала. 

" Как може наглата Никол да е на край,а благото работно момиче Царина навън. Жалко,както постоянно се толерират некадърните ", гласи един от мненията, до момента в който различен прибавя: " Тя беше почтена за победител във всяко едно отношение. Вече дори ми мина желанието да продължа да ги виждам до край. Все ми е тази кой ще победи. "

" Това момиче е сърце и душа, раздава се, почтена, честна, нито един път не влезе в спор с никого, стараеше се, справяше се, а в случай че имаше неточност я поправяше. Трябваше да има късмет и тя, поради всичко, което е тя - войник ", написа трети.
 Иван Сарамандов в Hell's Kitchen - новият любим на феновете
Кой е новият любим на феновете в Hell`s Kitchen

Новото попълнение, което бързо се трансформира във любимец

Царина всъщност бе последният занимание готвач в надпреварата, който напусна Кухнята на Ада с високо вдигната глава, като признава, че е научила доста както за кулинарията, по този начин и за самата себе си.​ В подкаста  " Кухнята след Ада " на Станислав Иванов Царина споделя, че е вярвала, че ще стигне до топ шест и огромната ѝ фантазия е била да вземе черна куртка.

Царина показва като нейна мощна страна в надпреварата готовността ѝ да се развива и да се учи доста. Думите на началник Ангелов при изгонването ѝ са я докоснали доста, а жестът, който прави той към нея - да ѝ подари куртката ѝ, признава за много значим за нея.

Царина споделя, че най-големите кавги при Червените са били поради изгубените борби, които пращаха дамите в бункера. Тя споделя, че най-тежко ѝ е било да спи на земята. Царина споделя, че е влезнала с разбирането, че в Hell`s Kitchen няма да откри другари. Въпреки това, на втория ден тя става доста близка с Полина и даже желаят да работят в бъдеще дружно. 
 Симона Манолова от Hell's Kitchen - от най-подигравания до най-обичания участник
Симона Манолова от Hell`s Kitchen - от най-подигравания до най-обичания участник

Нови промени в Кухнята на Ада

Междувременно припомняме какъв опит имат готвачите, останали за момента да се борят на финала. Димитър Красенов има 13-годишен стаж в кулинарията. Работил е в сладкарници, учебни заведения, гостилници, заведения за хранене със звезди Мишлен, а сега е личен готвач на няколко фамилии. От 2016 година живее в Калифорния и се връща особено за присъединяване в Hell " s Kitchen.

Иван Сарамандов приключва Института по кулинарни изкуства към варненското Висше учебно заведение по мениджмънт. Малко след като приключва, стартира дългия му професионален път в редица заведения за хранене със звезди Мишлен из цяла Европа, в това число Копенхаген в Дания, Берлин в Германия, Тенерифе на Канарските острови. Иван твърди, че влиза, с цел да завоюва и да може с парите от премията да направи първият и единствен ресторант в България единствено за десерти. 

Шеф Чоткин прекарва 14 години в Милано, а от четири години е в английската столица - Лондон, където работи като трети основен готвач в 5-звезден хотел. Готвил е за международни звезди като принц Хари и Меган Маркъл, Карди Би и футболният тим на Челси. 

Станислав стартира да работи в професионална кухня още на 15 години, преминавайки през всички вероятни постове. В момента работи като заместник-главен готвач.

Никол Росенова е един от най-опитните готвачи в сезон 6 на Hell " s Kitchen. Завършила е в академия " Льо Кордон Бльо " и е работила в един от 50-те най-хубави заведения за хранене в света. Никол обаче несъмнено е и един от най-мразените участници. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР