Нападателят Николас Джаксън призна, че прави много пропуски в момента,

...
Нападателят Николас Джаксън призна, че прави много пропуски в момента,
Коментари Харесай

Нико Джаксън обеща на феновете на Челси, че головете ще дойдат

Нападателят Николас Джаксън призна, че прави доста пропуски сега, само че даде обещание на почитателите на британския футболен клуб Челси, че головете ще дойдат в даден миг. 22-годишният сенегалец има 10 попадения в първия си сезон във Висшата лига, а в последните си осем мача във всички шампионати се е разписал единствено един път.

Джаксън дойде на " Стамфорд Бридж " от испанския Виляреал през лятото, когато Челси заплати 32 милиона лири за правата му. Той подписа контракт за осем години и ще остане без трофей в първата си, защото тимът отпадна от всички шампионати и се намира на девето място в класирането.

" Натрупаха ми се прекалено много пропуски и сигурно трябваше да вкарам повече голове ", съобщи Джаксън в изявление за Sky Sports.

" Искаше ми се следващата година да играем в Шампионската лига, само че всичко се случва с причина, тъй че ще я нападаме през идващия сезон. Не е чак толкоз значимо дали ще вкарам 10, или 15 гола. Важното е Челси да бъде допустимо на първо време и да радваме почитателите. Тогава головете сигурно ще дойдат.

" Аз персонално се старая да се усъвършенствам всеки ден. Важно е постоянно да съм разполагаем за игра и да оказвам помощ за тима. Направих доста пропуски, само че се пробвам да сътворявам положения и да въвеждам допустимо най-често. Надявам се идващият сезон да бъде по-добър.

За неприятното класиране на Челси има и аргументи, които са оттатък чисто спортните. Сред дълготрайно контузените са Уесли Фофана и Кристофър Нкунку, за които бяха изхарчени над 120 милиона лири. Ромео Лавия, за който пък бяха хвърлени цели 58 милиона, е изиграл единствено един мач за Челси./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР