Един от най-известните футболисти на Миньор Перник от близкото минало

...
Един от най-известните футболисти на Миньор Перник от близкото минало
Коментари Харесай

Изроди пребиха легенда на Миньор

Един от най-известните футболисти на Миньор Перник от близкото минало – Румен Андонов, е със съществени контузии от удари, и сега е настанен в столична болница за лекуване, оповестява Perniknews.

Андонов, който е и президент на ФК Кракра 1919 е атакуван от юноша измежду бял ден в центъра на Перник. Близките му споделят, че той е бил атакуван от човек, който се занимава с бойни спортове.

Очаква се от пернишката полиция да дадат информация за случая. Органите на реда са били извикани и са пристигнали на място за минути, съгласно очевидците.

Румен Андонов е някогашен футболист на Миньор Перник, 14 години е играл професионален футбол. Близо 8 години е бил капитан на тима. От години работи с подрастващи в клуб „ Кракра 1919 “, който е основан през 2004 година.

„ Надяваме се най-сетне за правдивост за това прокуроско неразбирателство Васил Михайлов!!!! След двеста тъжби и недоволства, за побоища на беззащитни хора той си се разхожда свободно тъй като БАЩА МУ Е ПРОКУРОР!!!!Следващите може да са вашите деца и близки!!!! #справедливост “, бе реакцията на дъщерята на Андонов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР