Един от най-известните адвокати в България – Асен Джингов, е

...
Един от най-известните адвокати в България – Асен Джингов, е
Коментари Харесай

ТЪЖНА ВЕСТ! Внезапно на 58г. си отиде от най-известните адвокати в България – Асен Джингов

Един от най-известните юристи в България – Асен Джингов, е умрял ненадейно, месец откакто навърши 58 години. Тъжната новина заяви брачната половинка му Биляна Цонова-Джингова във Фейсбук.
Асен Джингов, който е ръководещ съучастник и един от четиримата съдружници-основатели на Адвокатско сдружение „ Джингов, Гугински, Кючуков и Величков “, също по този начин ръководеше на практика групи по сливания и придобивания, общо корпоративно право и банково и финансово право. В своята 30-годишна кариера той е съветвал клиенти като Европейска банка за възстановяване и развитие, МФК, Entergy, AES, Българо-американски предприемачески фонд, CARESBAC, Nitro Nobel A.B., Conoco, OMV, Expandia Finance, Hilton International и доста други, написа 24 часа.
Завършил е Юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “ през 1991 година, както и Академията по американско и интернационално право в Далас (Academy of American and International Law) през 1993 година Световни и европейски правни издания като Chambers Global и Chambers Europe са го определяли като въодушевяващ управител, един от най-хубавите юристи в България, уважавана фигура на пазара и удобен, рационален и експерт.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР