Един от най-интригуващите мачове от първата фаза на Световното между

...
Един от най-интригуващите мачове от първата фаза на Световното между
Коментари Харесай

Англия и САЩ не оправдаха големите очаквания

Един от най-интригуващите мачове от първата фаза на Световното сред Англия и Съединени американски щати не оправда упованията, че и разочарова - 0:0.

Така в гр. В отборът на “Трите лъва ” остават отпред с 4 точки, следва Иран с 3, Съединени американски щати има 2 т., а Уелс е с 1 т. В другия дуел през днешния ден персите се оправиха с “драконите ”.

Предстои трогателен завършек: Англия - Уелс и Съединени американски щати - Иран.

В безличния мач - изключително второто му полувреме, повече разочарова английският отбор.

А първото бе обещаващо. Хари Кейн направи пропуск в самото начало след пас на Букайо Сака. Островитяните бяха по-активни още известно време, само че от средата на полувремето противникът им успа да им противодейства и на собствен ред потегли в офанзива.

26-ата минута непокритият Уестън Маккени получи топката непокрит на метри от вратата на англичаните, само че прати топката над напречната греда. Секунди по-късно Юнус Муса насочи прецизен удар от далечно разстояние, само че в ръцете на Джордан Пикфорд.

Натискът на Съединени американски щати продължи и Кристиан Пулишич бе идващият, който опита да вкара гол. Той получи топката на границата на наказателното поле и стреля, само че тя се отби от напречната греда.

Англия се измъкна и в края на полувремето, когато Сержиньо Дест стреля от доста комфортна позиция в наказателното поле, само че Хари Магуайър подложи крайник и мазета топката. В заключителните секунди пък Мат Търнър отрази насрещен удар на Мейсън Маунт и първата част приключи при нулево тъждество.

През второто полувреме Англия съумя да изнесе играта по-напред, само че не стигна до нищо повече от това. Натискът на янките стихна. Изглеждаше, че двата тима взеха решение да заложат на сигурността и да не търсят успеха с повече опасности.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР