Един от най-емблематичните гласове на Дарик - Михаил Дюзев, се

...
Един от най-емблематичните гласове на Дарик - Михаил Дюзев, се
Коментари Харесай

Михаил Дюзев: Дядо ми беше хлебар

Един от най-емблематичните гласове на " Дарик " - Михаил Дюзев, се готви да превземе ефира на Нова. Журналистът става водещ на най-новото публицистично предаване на малкия екран. 

" То ще подчертава върху наболелите проблеми на деня, като събира трима души, които ще приказват по три тематики, а конфликтът сред позиции ще бъде неминуем. Аз влизам в ролята на диригент, а гостите ще бъдат подредени към мен. Участниците в предаването няма да бъдат тежките водачи на мнение – политици или висока класа ръководещи, а в противен случай – това ще бъдат хора, до които би трябвало да доближат посланията на първите. Те обаче също имат своята тежест в обществото в една или друга посока. Ще търсим специалистите и може би скритите водачи на публично мнение. Неизбежно ще бъде да се стигне до конфликт на мнение, което ще толерираме - за да се стигнем до това да проучваме “, описа Михаил Дюзев пред Мон Дьо. 

Битието на журналиста е не по-малко забавно от темите, които дава обещание.

" Дядо ми беше хлебар. Израснал съм в пекарната, която по това време се наричаше фурната. И до ден сегашен, когато ми замирише на дъхав, преди малко изпечен самун, в мен се отключват всички тези детски мемоари. Гледал съм го с часове по какъв начин меси ", разкрива Дюзев. " Имам шанса моята обич да готви прелестно. Хубаво е когато любовта минава и през стомаха. Моята половинка се споделя Ани и доста я обичам. Запознахме се на морето. Иска ми се да кажа, че беше обич от пръв взор, само че в действителност трябваше да поотлежи. За сметка на това, сме дружно към този момент повече от 10 години. Да намериш сродната си душа е в същото време и най-трудното, и най-лесното нещо на света ", продължава той.  " С Бен Крос, светла му памет, бяхме персонални другари, само че другояче в професионален проект Гейбриъл Бърн е индивидът, който ми е направил най-силно усещане и с който съм имал опцията да беседвам по същия метод, както с теб ", добавя бъдещият водещ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР