Eдин от най-добрите чуждестранни защитници в първенството на Украйна и

...
Eдин от най-добрите чуждестранни защитници в първенството на Украйна и
Коментари Харесай

Херо осъществи първия си трансфер, опитен защитник акостира в Разград

Eдин от най-хубавите задгранични бранители в шампионата на Украйна и досегашен капитан на Заря (Луганск) - Рафаел Форестър, подписа контракт с Лудогорец, похвалиха се от уеб страницата на българския първенец. 27-годишният централен защитник е носил също екипа на Гояс. Форестър към този момент е в България, като мина сполучливо медицинските проучвания. Той ще бъде показан публично пред медиите от старши треньора Димитър Димитров в четвъртък в 14,00 ч. на стадион " Лудогорец Арена " в Разград.

" Трансферът в Лудогорец е предизвикателство за мен. Надявам се да оказа помощ на тима в битката му за купата на България и в групите на Лига Европа ", бе първият коментар на бразилския централен бранител.

Форестър има опит в европейските клубни шампионати, откакто бе неизменим титуляр в Заря Луганск при присъединяване на отбора в групите на Лига Европа през предишния сезон. Очакванията на спортно-техническия щаб на Лудогорец са той да вдигне класата в отбранителната линия на тима, където би трябвало да замести напусналия в посока Аталанта Хосе Луис Паломино.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР