Един от най-често задаваните от жените въпроси, когато става въпрос

...
Един от най-често задаваните от жените въпроси, когато става въпрос
Коментари Харесай

Да гълтате ли при орален секс?

Един от най-често задаваните от дамите въпроси, когато става въпрос за орален секс, е "Да поглъщам или не? “. Едно изследване дава отговор: Да, дами, гълтайте! - тъй като това ще ви направи по-здрави и по-щастливи.

Оралният секс има позитивно влияние върху здравето на дамите. Това открива проучване на "State University of New York " отдадено на резултата на сперматозоидите върху женската душeвност.

Изследването се основава основно на разбирането, че спермата на мъжа има съставки, които могат да издигнат настроението на една жена, само че също по този начин и да усилят привързаността ни към даден човек, написа dama.bg. Спермата се състои главно от кортизол, естрон и окситоцин, само че и от антидепресанти като серотонин и мелатонин (последният даже може да бъде толкоз успокоителен, че има приспивателно действие).
Сексът без презерватив като главен аршин
В американското изследване взели участие 300 млади дами. При осъществяване на проучването обаче не е спазвано дали спермата се приема орално или вагинално. Основен аршин за асортимент на дамите е дали вършат секс без презерватив. В последна сметка се открива, че няма значение от къде прониква ободряващата течност. Всички дами в края на проучването се подлагат на психически тест, който потвърждава, че те се усещат много по-щастливи.

Фелациото: новият антидепресант?

Резултатите от изследването демонстрират, че дамите, които в никакъв случай не употребяват презерватив по време на секс, демонстрират по-малко признаци на меланхолия от тези, които постоянно го използват. От това учените заключават, че дами, чиито тела постоянно влизат в контакт със спермата, са по-щастливи от други, които я заобикалят.

Изводът: Колкото повече сперма поема женското тяло, толкоз по-щастлива е една жена!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР