Един от най-актуалните играчи из софийските улици Георги Станоев, известен

...
Един от най-актуалните играчи из софийските улици Георги Станоев, известен
Коментари Харесай

Много мъки за Бирмата! Защо е дошъл фаталният край

Един от най-актуалните играчи из софийските улици Георги Станоев, прочут като Малката Бирма, е умрял в страхотни страдания, научи БЛИЦ от негови близки.

32-годишният някогашен футболист и евентуална звезда на ЦСКА се е борил с извънредно тежко заболяване, което е нанесло непоправими вреди върху мозъка му.
-->
Малката Бирма е страдал от деменция, която е била толкоз мощна, че не е могъл да разпознае от близко освен приятелите си, само че и неговите родители, които от години са разведени.

БЛИЦ научи, че Станоев ще бъде изпратен до последния си път в сряда, а пред тленните му остатъци ще се преклонят както сенчести мъже, по този начин и изкусителни представители на поп фолка. 

До момента към момента не е известно дали до гроба му ще сведат глави някогашните му изгори Алисия и Преслава, които до този миг не са разгласили съболезнователни думи в обществените си профили.

Според наши източници, болестта се е отключило поради проблемите на Бирмата с правораздаването. Отделно от това отрицателна роля е изиграло и прекомерните грижи, с които са го обсипвали в богатата му фамилия. Още от 16-годишен той е бил транспортиран със скъпа лимузина и е имал разполагаем личен водач. След това при навършване на пълноправие, е бил весел с подарък чисто ново " Бентли ", а в следствие е всявал почит с многочислена защита, която не му е била нужна, тъй като действителна заплаха за живота му е нямало.

Неговите другари ще го запомнят като положително и обилно момче, което без значение от пороците си, е имало огромно сърце.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР