Един от лидерите на сектор Б - Любомир Костадинов, отново

...
Един от лидерите на сектор Б - Любомир Костадинов, отново
Коментари Харесай

Тарторът на сектор Б с нова атака: Вие сте абсолютни шампиони на България по лъжи

Един от водачите на бранш " Б " - Любомир Костадинов, още веднъж нападна управлението на Левски. Повод за думите му този път бе днешната конференция на Наско Сираков, Тити Папазов и Павел Колев. Фенът твърди, че управлението е изговорило безспорни неистини.

Ето какво написа Костадинов на страницата си във Facebook, като го публикуваме без редакторска интервенция:

" Моите поздравления, Г-да властимащи в обичания ни клуб Левски!

Дълбоко в себе си съм уверен, че Вие тъкмо, в никакъв случай няма да станете първенци с футболен клуб Левски, само че шапка Ви смъквам на това, че точно Вие сте безспорни първенци на България по измама, двуличие и неистини, спокоино можете да участвате и на международно състезание в тези дисциплини, тъй като равнището Ви, несъмнено, е много високо! Поздравления!

Не успяхте по никакъв метод да ме изненадате с държание и метод на отговаряне на въпросите!

Сълзливото показване и тъжният метод на пояснение на Папазов, до болежка са познати на цяла България и да Г-н Тити, не може да ти се отхвърли, че сполучливо манипулираш тълпата, по този начин както манипулираш, че от чорбар сполучливо може да станеш същински левскар, та било то и притежател на 35% от клуба! Доста хора, ще ти повярват и несъмнено и до в този момент ти имат вяра, само че несъмнено аз от едно известно време въобще нямам доверие на мелодрамите ти, само че това несъмнено няма безусловно никакво значение, що се отнася до Левски!

Г-н Мразя Истината Колев, извиняваи, само че от теб персонално чаках много повече неистини! Доста “скромно” се показа, чаках в действителност грандиозно замазване на ситуацията! Теб несъмнено, ще продължа да те разкривам, макар че парфюмираните ти изрази и цитати, школувани в безпардонната школа на БФС, несъмнено хващат дикиш (от тур. Успех)

Искам единствено да Ви осведомявам, че въпросите, които задавам не са за мое персонално прилагане, а само и единствено в изгода за излизане на обективната истина за ЛЕВСКИ! "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР