Един от легендарните английски футболисти - Гари Линекер, обяви, че

...
Един от легендарните английски футболисти - Гари Линекер, обяви, че
Коментари Харесай

Гари Линекер подслонява бежанци в къщата си

Един от именитите британски футболисти - Гари Линекер, разгласи, че е подготвен да подслони в къщата си мигранти по програмата " Бежанци вкъщи ", която пробва да откри заслон на най-малко 2250 чужденци във Англия, вместо да бъдат затваряни в лагери. Бившият нападател на " Лестър ", Евертън ", " Барселона " и " Тотнъм "  вече е записал в програмата своята къща с шест спални в Съри, южно от Лондон. 

" Децата ми пораснаха, по тази причина имам задоволително място. Ако мога краткотрайно да оказа помощ на хората, за какво да не го направя? Мислех над нещо сходно напоследък и съм убеден, че всичко ще мине добре - изясни актуалният тв коментатор, който е голмайстор №3 в историята на британския народен тим (48 гола в 80 мача). - В последните години често съм общувал с бежанци. Много такива младежи попадат в страната посредством футболни схеми. Те са доста приятни момчета и ценят всяка помощ, която получат. Имам четири момчета над 20 години и повярвайте ми - сигурен съм, че бежанците ще се държат по-добре у дома от тях. "

От " Бежанци вкъщи " обявиха, че ценят всяко присъединяване, само че приносът на такива забележителни персони като Линекер е особено полезен за самодейността. Все отново някогашният футболист към момента няма " съквартиранти ", тъй като занапред би трябвало домът му да бъде огледан от служители в програмата, както и да проведат последни диалози с Линекер, с цел да му обяснят какво тъкмо ще се изисква от него.

Решението на футболната звезда бе оповестено, откакто миграционните служби оповестиха за над 400 бежанци, открити за ден в плавателни съдове из Ламанша. С това броят на незаконните мигранти, достигнали Англия от началото на годината, набъбна на 5025.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР