Един от футболистите на ЦСКА има любопитен прякор в съблекалнята.

...
Един от футболистите на ЦСКА има любопитен прякор в съблекалнята.
Коментари Харесай

Важен играч на ЦСКА има любопитен прякор в съблекалнята

Един от футболистите на ЦСКА има любопитен прякор в съблекалнята. Лятното попълнение Марселино Кареасо е именуван от съотборниците си Професора поради погледа, който има върху играта, и ексцентричните решения, които умее да взима в центъра на терена, твърди " Тема Спорт ".

Колумбиецът с венецуелски паспорт дойде на " Армията " при започване на септември с визитката на флангови футболист, само че Саша Илич стартира да го употребява на позицията зад двамата нападатели. 24-годишният Кареасо стартира извънредно дейно с голов принос във всеки от първите си четири дуела с алената фланелка
 ЦСКА още веднъж ще се приготвя в Австрия
ЦСКА още веднъж ще се приготвя в Австрия

Армейците бяха в алпийската страна в 6 от последните 7 години

По време на зимната подготовка пък сръбският треньор на ЦСКА реши да издърпа колумбиеца по-назад по терена и тази роля му пасна идеално. Именно нея той извършва от началото на пролетния полусезон, като е доста потребен с умеенето си да изнася топката и да внася динамичност в представянето на армейците. Бе титуляр в 4 от 6-те срещи след подновяването на шампионата, а против Берое в Стара Загора алените заиграха доста по-силно, откакто в игра се появиха Кареасо, Тобиас Хайнц и Браян Морено.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР