Един от емблематичните случаи на олимпийски сексскандал е със състезателката

...
Един от емблематичните случаи на олимпийски сексскандал е със състезателката
Коментари Харесай

Олимпийски секс води до национален скандал

Един от емблематичните случаи на олимпийски сексскандал е със състезателката по скокове във вода Ингрид Оливейра.

На олимпиадата в Рио де Жанейро през 2016 година тя и съотборничката й Джована Педрозо бяха огромната вяра на домакините за орден от дисциплината скокове от 10 метра, само че безусловно изненадващо останаха на последно място в класирането.

В нощта преди най-важното събитие в кариерата й хубавицата вкарва в стаята си състезателя по кану-каяк Педро Гонсалвеш и двамата се отдават на 12-часов сексмаратон. На всичкото от горната страна Ингрид подрежда на своята съотборничка по най-бързия метод да се изнесе от стаята, с цел да й освободи терен.

Педрозо споделя на целия свят какви са аргументите за последното място и афишира, че къса всевъзможни връзки с другояче близката си другарка.

" Да, в действителност прекарах една нощ с Педро, само че не съм гонила Джована от стаята. Тя прекали с трагичните излияния. В последна сметка всички го вършат по време на олимпиада. Много от спортистите авансово си бяха създали профили в един по-специален уебсайт, с цел да могат да флиртуват между тях.

Аз също се срещнах с Педро посредством обществената мрежа. Хареса ми и желаех да избягам най-малко за малко от голямото напрежение, което ни преследваше. С очите си видях по какъв начин Юсеин Болт вкара в стаята си момиче, което даже нямаше олимпийска акредитация.

Да не мислите, че и другите известни персони са си стояли по стаите и са броели минутите до идното съревнование. Всеки ден носеха нови и нови кутии с презервативи, които бяха разполагани на комфортни за всички нас места.

За какво са ни били толкоз доста презервативи? Със сигурност не са били употребени като балони ", показа своята позиция бразилкатаqцитирана от gol.bg..
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР