Един от бившите наставници на ЦСКА - Бруно Акрапович, направи

...
Един от бившите наставници на ЦСКА - Бруно Акрапович, направи
Коментари Харесай

Акрапович: Обаждане на ЦСКА е равносилно на това да ти звъннат от Байерн Мюнхен

Един от някогашните наставници на ЦСКА - Бруно Акрапович, направи изявление, откакто беше разгласен за новия треньор на босненския Железничар Сараево. Роденият в Зеница ментор за първи път ще работи в своята татковина и ще опита да помогне на тима да се избави от изпадане във второто равнище на футбола в Босна и Херцеговина.

На брифинга той разяснява и предходните си тимове, като засегна и интервала си в ЦСКА. Акрапович призна, че " позвъняване от ЦСКА е еднакво на такова от Байерн Мюнхен ". Той работи на " Българска войска " малко повече от 5 месеца през сезон 2020/2021. Припомняме, че съвсем цялата футболна кариера на Акрапович е предходна в Германия, като играе в разнообразни тимове там от 1988-а до 2005-а година.

„ За мен, както и за вас, назначението ми беше изненада, тъй като всичко се случи за един ден. Получих предлагането, след което пристигнах в Сараево за диалози и одобрих. Горд съм, че ще работя в най-големия клуб в страната “, разяснява Бруно.

„ Самир Бекрич ми се обади и му споделих, че бих желал да приказваме персонално, тъй като по този начин обичам да договарям. Веднъж направих неточност и се съгласих по телефона. Дойдох в Сараево, диалогът продължи към 45 минути и взех решение, че това е идващият ми клуб “, добави босненецът.

„ Обаждане от ЦСКА е еднакво на това да ти звъннат от Байерн (Мюнхен). Просто си събираш багажа и тръгваш “, сподели още Акрапович.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР