Един очакван проблем, който бе ясно, че започва сред зрителите.Масов

...
Един очакван проблем, който бе ясно, че започва сред зрителите.Масов
Коментари Харесай

Масов бунт срещу Би Ти Ви! Зрители побесняха

Един предстоящ проблем, който бе ясно, че стартира измежду феновете.

Масов протест на феновете против Би Ти Ви накара управлението да побелее от смут, само че гафът към този момент е изработен. Хиляди се заканиха и даже тържествено се заклеха, че стопират да гледат " гадната продажна телевизия ", след най-новата " чистка " в ефира.
-->
Не, за наслада не е " отсечена главата " на още някой водещ, както направиха през лятната отпуска и пратиха в " пенсия " Жени Марчева, Диана Любенова и други, само че актуалната смяна е доста по-брутална за феновете. А точно, както към този момент стани известно - малкия екран разгласи, че стопира да излъчва турските сериали, както го правеше години наред.

Вероятно Би Ти Ви ще излъчва нашенска продукция, в което няма нищо неприятно, само че нека е качествено.

Идва обаче предстоящият проблем! Маса от фенове обаче, измежду които най-вече дами, ревнаха и креснаха, че край - за тях тази телевизия повече не съществува и няма да й натиснат копчето даже.

" Аман от вас и вашите простотии! Не стига, че новините ви нагласени и съобразени с наставленията на еди кой си, ами в този момент и единственото хубаво нещо, което гледахме и което показваше естествена игра, естествени човешки връзки, ще бъде спряно. Позор! Гледайте си се сами! ", гневят се зрителките.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР