Един немец не спря на червено и ни блъсна. Обърнахме

...
Един немец не спря на червено и ни блъсна. Обърнахме
Коментари Харесай

Гринго на Софи Маринова катастрофирал в Германия

" Един германец не спря на алено и ни блъсна. Обърнахме се по този начин два-три пъти и след това пристигнаха коли за спешна помощ. Това е, което помня ", описа към този момент някогашният на Софи Маринова Гринго пред TrafficNews. Вчера той взе участие в катастрофира Германия. След претърпяното пътно произшествие сега е с пукнато ребро. Зад кормилото е бил негов другар от Варна.

Според някогашния любим на Софи Маринова, германецът е бил пийнал и дрогиран. Момчето, което е било в една кола с Гринго, сега е в болничното заведение със счупена ръка и врат, както и провали по лицето. Виновникът за злополуката пък се е отървал единствено с драскотини.

" Веднага си извикахме юрист. Ще съдим немеца, дори другата седмица още веднъж ще вървя до Германия, би трябвало психолог също да ме прегледа ", показа още пред TrafficNews потърпевшият мъж.

На въпроса дали поддържат контакт със Софи Маринова Гринго беше сбит - " не поддържаме контакт, единствено при потребности ", изясни пред мъжът.

Той описа още, че не за пръв път се карат и разделят, по този начин не изключва обстоятелството да се съберат още веднъж. Причината постоянно била нейната ревнивост и този път той не е упорствал да се съберат още веднъж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР