Един човек е загинал при пожар в село Склаве, общ.

...
Един човек е загинал при пожар в село Склаве, общ.
Коментари Харесай

Огнена стихия в Благоевградско: Тялото на починал мъж е открито в легло в с. Склаве

Един човек е умрял при пожар в село Склаве, общ. Сандански.Това оповестяват от Главна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ (ГДПБЗН), съобщи Българска телеграфна агенция.
Инцидентът е станал нощес. Около 22:20 часа е получен сигнал в пожарната в Благоевград за пожар в къща. Изпратен е един екип от Районната работа „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Сандански.
При идване на екипа на място е открито, че гори покривът и вторият етаж на къщата. Тялото на умрял мъж е намерено в легло в стая на втория етаж. При пожара са унищожени покривна структура – 100 кв.м. и втория етаж на къщата. Спасени са прилежащи постройки и първия етаж на къщата.
Общо 44 пожара са ликвидирали през вчерашния ден чиновниците на ГДПБЗН в страната. С директни материални вреди са зародили 22 пожара, от които седем в жилищни здания. Без нанесени материални вреди са зародили 22 пожара.
През вчерашния ден чиновниците на ГДПБЗН са направили 38 избавителни действия и помощни интервенции, от които осем при произшествия.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР