Ед Шийран навърши 30 на 17 февруари и обеща нов

...
Ед Шийран навърши 30 на 17 февруари и обеща нов
Коментари Харесай

Ед Шийрън се завръща с нов албум

Ед Шийран навърши 30 на 17 февруари и даде обещание нов албум по-късно тази година. Това стана ясно от поста му в Инстаграм, в който той разгласява пиратска торта и фотография от рождения си ден, когато е ставал на 3 години. На остарялата фотография дребният Ед носи пиратски костюм и написа, че за тридесетия си рожден ден е облечен по същия метод, като на третия си рожден ден. Той благодари на феновете за пожеланията за празника.

Авторът на шлагера " Castle on the Hill " заяви, че счита да пусне " четвърто издание в поредицата ", което се пояснява като ново издание в серията въодушевени от математиката заглавия на албумите му " Plus ", " Multiply " и " Divide ". Шийран не навлезе в детайлности, само че осведомени считат, че новият му албум ще следва същата скица и ще бъде наименуван " Minus " или " Subtract ", написа Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция. През декември предходната година излезе сингълът му " Afterglow ".

Шийран не е издавал албум от юли 2019-а, когато на музикалния пазар излезе " No. 6 Collaborations Project ". През декември 2019-а артистът и създател на песни разгласи, че си взима отмора от музиката през 2020-а. В края на август предходната година Шийран стана баща за първи път. Приятелката му Чери го подари с момиченце, което нарекоха Лира Антарктика. И тогава щастливият баща показа новината с пост в Инстаграм.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР