е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и

...
е приложение за партньорски хороскопи, уникално със своя задълбочен и
Коментари Харесай

Преминаването на Венера във Водолей

е приложение за партньорски хороскопи, неповторимо със своя изчерпателен и изчерпателен астрологически метод. Представяме ви рубриката на Йосифа Архангелова от  за любители астролози, която дава отговор на нашите най-съкровени въпроси за връзките ни и взаимоотношенията с околните ни хора.

Нашият бонус този месец в региона на връзките и себеоценката:  Венера ще премине във Водолей от 19 януари до 10 февруари 2018 година Любовта ни към хаоса, изобретателността, неконвенционалното, странното и неочакваните срещи ще ни изненадват през този интервал. Свободата, независимостта и ексцентричното ще са ни и обществена, и персонална тематика по време на това въздействие.

Няма обаче да желаеме да променяме мнението си, тъй като Водолеят като закрепен знак не обича да прави това. Сега ще ни притеглят невероятните връзки, опитите, не безусловно изневярата. По-скоро ще желаеме да сме и другари, и любовници с индивида, с който сме сега. Ще ни е значимо да имаме и да даваме независимост на израза, да имаме пълноправие в връзките. Няма да понасяме егоизма и ще желаеме да сме толерантни и да не съдим.

За детайлни персонални прогнози за връзките и взаимоотношенията си свали  Astrobooth  приложението от  App Store  или  Гугъл Play  или влез на  .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР