е от онези дрехи, които непременно трябва да имаме в

...
е от онези дрехи, които непременно трябва да имаме в
Коментари Харесай

19 шопинг находки с блейзърите, които ще носим тази пролет

е от тези облекла, които безусловно би трябвало да имаме в дрешника си всеки сезон. Макар през студените месеци той да остава на назад във времето, с идването на пролетта залагаме на него от ден на ден и то във всевъзможни комбинации. Универсалната му кройка и разнообразните десени ни разрешават да го носим на всички места и по всеки мотив. 

Най-често го комбинираме с панталон в същия цвят, бял тишърт и кецове. Тази визия ни е обичана и постоянно залагаме на нея, когато отиваме в офиса и сме в търсене на оня нехаен изискан, с който събираме всички погледи. Ако ни се постанова да избираме тоалет за по-формално събитие, се доверяваме на блейзър в тъмносиньо или черно с огромни копчета. Заменяме тениската с, а кецовете – с изискани обувки. 

Не си мислете, че функционалностите на блейзъра в дрешника ни се лимитират дотук. Грабваме го в като лилаво или розово, прибавяме суитшърт с качулка и обичаните ни mom jeans и сме подготвени за уикенд излизане с приятелки. Не забравяме, несъмнено, да комбинираме тоалета с верните аксесоари, които откриваме на. 

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР