е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Фестивалът за

...
е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Фестивалът за
Коментари Харесай

Sofia Live Festival е най-новият музикален фестивал на София

е най-новото попълнение в музикалния календар на столицата. Фестивалът за градска просвета и музика, идващ европейските стандарти, ще се организира на   18-ти, 19-ти и 20-ти юни 2021 година, на Колодрума в Борисовата градина.
Във време, в което повече от всеки път се нуждаем от положителни страсти, вълнуващи преживявания, среща с другари и музика онлайн, дава поръчка да бъде тази „ свежа глътка въздух “, за която всички сме зажаднели. Амбицията на уредниците е той да се трансформира в годишно дълго чакано музикално събитие, носещо същински фестивален дух и предлагащо настояща и разнообразна стратегия.

Качествена музикална селекция ще звучи и в трите дни на фестивала. На 18-ти юни ще чуем дебютния албум на Стругаре ,  песните със мощни послания и бързи рими на Жлъч, Григовор, Гена , а Мила Роберт ще показа най-новия си сингъл.

На 19-ти и 20-ти юни на откритата сцена на Колодрума, ще се качат една от най-интересните различни групи у нас - Анимационерите и основаните в Манчестър Hayes&Y . Емблематичните Pista Mashina и Phuture Shock пък се събират извънредно за първото издание на, след повече от 10 години неявяване от родната сцена.


Това са единствено част от имената, с които открехваме вратата на най- новия градски фестивал навън.
Събитието ще се организира при съблюдаване на всички противоепидемични ограничения и със мощно понижен потенциал.
Фестивалът е подсилен от Министерство на Младежта и Спорта и Столична община.
могат да бъдат открити в мрежата на и партньорските каси на цена от 20лв. за един ден и 50 лева за трите фестивални дни.
За повече информация и всички вести към може да следите страница на фестивала във и профила.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР