е едно от вълнуващите заглавия тип “, които можете да

...
е едно от вълнуващите заглавия тип “, които можете да
Коментари Харесай

Играта Crazy Time гарантира силни емоции в WINBET


е едно от вълнуващите заглавия вид “, които можете да откриете в портфолиото на водещия хазартен оператор в България WINBET. Ако сте решили, че имате предпочитание да разнообразите от общоприетите ротативки или игри на маса, това предложение от уеб страницата winbet.bg би могло да ви допадне.

Преди това обаче не пропускайте да си създадете акаунт в платформата на WINBET, възползвайки се от най-иновативния стартов
бонус на родния пазар - офертата 3 в 1 All Inclusive. Тя разрешава да извършите три депозита един след различен, надлежно възползвайки се от бонусите към всеки един от тях. Операторът ви е планувал и специфични дарове за всеки от депозитите, което прави предлагането още по-атрактивно.

Не забравяйте да следите и специфичните шампионати, които WINBET провежда на постоянна база. На уеб страницата на букмейкъра можете във всеки един миг да откриете най-интересното, протичащо се все още.

Какво съставлява Crazy Time?

Crazy Time е типична “шоу игра ”, каквито сме привикнали да виждаме по малкия екран, да вземем за пример. В случая тя е част от Live Казино сегмента на WINBET и може да бъде играна в действително време, което носи спомагателна тръпка на играчите. Има водещ, който управлява протичащото се на екрана, не спирайки да изяснява всичко, което става към дадения миг.

Както сами ще видите, в основата на Crazy Time е огромно колело с разнообразни браншове - общо 54 на брой. То се завърта от водещия, а потребителите имат несъмнено време, в което да създадат своите
залози.

Вероятно се досещате, че главната ви цел в тази ситуация е да познаете кой бранш от колелото ще бъде изтеглен в края на завъртането. Един от главните акценти на играта е съществуването на вълнуващи
бонус игри, които сигурно ще сграбчен вниманието ви.

Как да играем Crazy Time?

Както към този момент споменахме, завъртането на колелото настава при приключване на времето за
залози. В същото време ще започва и мини играта Top Slot, определяща съществуването на множител на облагата - подобен ще има при всяко завъртане. Бързо ще се ориентирате, че с изключение на разнообразни цифри, върху колелото участват и по-специални браншове - бонус игрите Cash Hunt, Pachinko, Coin Flip и Crazy Time.

Правилата на Crazy Time разрешават да поставите залога си както върху обичайните сегменти с цифрите, по този начин и върху желаната от вас
бонус игра. Тук постоянно бихте могли да се възползвате от Top Slot множителя, стига да имате съвпадане сред множител и място на залагане. Ако от завъртането бъде изтеглена бонус игра, тя ще бъде стартирана и ще можете да ѝ се насладите.

Как се образуват облагите при тази игра?

При сегментите с числа, облагата се дефинира от самата цифра. Ако сте изтеглили 5, да вземем за пример, тогава облагата е 5 към 1. При 10, надлежно е 10 към 1 и т. н. Колкото до
бонус сегментите, там облагата се образува от съответните бонус игри, които можете да стартирате. Както към този момент посочихме, те са четири на брой и всяка една се разграничава от другата.

Процентът на възвръщаемост на Crazy Time доближава 96.08 единици, като игралният интерфейс предлага и някои бутони за бързо деяние. “Повтори ”, да вземем за пример, повтаря залозите ви от предходния кръг, до момента в който с “Удвояване ” можете да ги удвоите. Ако бързо сте размислили, натиснете “Отмяна ” и ще се върнете в изходна позиция.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР