ДЗИ Животозастраховане ЕАД е отличена с най-високото признание в застрахователния

...
ДЗИ Животозастраховане ЕАД е отличена с най-високото признание в застрахователния
Коментари Харесай

ДЗИ с 3 престижни награди за „Застраховател на годината“ 2017

„ ДЗИ Животозастраховане ” ЕАД е отличена с най-високото самопризнание в застрахователния отрасъл – наградата „ Застраховател на годината ” 2017 в категория „ Животозастраховане “ в границите на десетото юбилейно издание на състезанието. Това е първата премия за компанията в тази категория. „ ДЗИ Общо обезпечаване “ ЕАД завоюва и две втори награди в категориите „ Общо обезпечаване “ и „ Най-динамично разрастващо се застрахователно сдружение “.

Наградите бяха връчени на публична гала през вчерашния ден на Евгени Бенбасат, член на УС и изпълнителен шеф „ Банково и Животозастраховане “ в ДЗИ.

„ За мен е чест да получа наградата „ Застраховател на годината “ 2017 за пръв път в категория „ Животозастраховане “, навръх десетото издание на класацията. Това е дебют за ДЗИ в тази категория, който, имам вяра, ще превърнем в традиция. Благодаря на нашите клиенти и на комерсиалните ни сътрудници за доверието. Тази премия е самопризнание и за чиновниците ни, които с професионализма и отношението си към клиентите способстват всекидневно за триумфа на ДЗИ. “, сподели Евгени Бенбасат при приемане на премията.

Отличието в категорията „ Животозастраховане “ е самопризнание, че като част от най-голямата финансова група в България, ДЗИ предлага дейно сложно обслужване и високо качество на продуктите, в унисон с непрекъснато разрастващите се потребности на клиентите. Тези влиятелни награди в динамична среда на изострена конкуренция в застрахователния отрасъл са удостоверение за положителната стратегическа ориентировка, пазарна позиция и усъвършенствано портфолио и потребителска база, които спомагат за отличното показване на ДЗИ през годината.

В десетгодишната история на класацията ДЗИ е била отличавана общо 6 пъти с наградата за най-хубав „ Застраховател на годината “ в категория „ Общо обезпечаване “.

„ Застраховател на годината ” е най-високият приз в сектора, който се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Критериите, които се вземат под внимание, са: пазарен дял, брутни изплатени компенсации, механически резултат, чист премиен доход, коефициент на кредитоспособност, дял на техническите запаси, чист коефициент на разноските.

Престижната ранглиста се провежда за десета поредна година от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ), Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация „ Проф. доктор Велеслав Гаврийски ” и Българската асоциация на застрахователните брокери.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР