Дясната ръка на Васил Божков Александър Тумпаров е бил спрян

...
Дясната ръка на Васил Божков Александър Тумпаров е бил спрян
Коментари Харесай

Извънредно! Спряха в Гърция дясната ръка на Божков

Дясната ръка на Васил Божков Александър Тумпаров е бил спрян в Гърция, съобщи БЛИЦ.

Гръцките управляващи го спрели при опит да влезе в страната през летище " Елефтериос Венизелос " в Атина, оповестяват локални медии.
-->
Мъжът, назван единствено с буквите А. И. Т., пътувал дружно със сина си Р. Т., който бил пуснат в Гърция, защото за него нямало информация, забраняваща влизането му в страната. В момента гръцките управляващи пробват да открият контактите, които спреният българин има в Гърция, както и къде в страната е считал да отседне.



Инициалите на недопуснатия в Гърция българин съответстват с името на Александър Тумпаров, който бе задържан през 2020 година след следствие на Интерпол и освободен под гаранция против рекордна за България сума от 1,5 млн.

Тумпаров е един от най-близките хора на Васил Божков. Известен е най-много като шеф на " Еврофутбол " и член на надзора на футболен клуб " Левски ".

Той е упрекнат за присъединяване в проведена незаконна група, основана за отбягване заплащането на над 550 млн. лева налози и такси за лотарийни игри, ръководена от Васил Божков, написа newsbg.eu.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР