Дясната ръка на президента Румен Радев - проф. Александър Маринов,

...
Дясната ръка на президента Румен Радев - проф. Александър Маринов,
Коментари Харесай

Дясната ръка на Радев закова Лена. Какво й поиска?

Дясната ръка на президента Румен Радев - проф. Александър Маринов, началник на Стратегическия съвет към президента закова началничката на кабинета на Кирил Петков Лена Бориславова.

Доказателства, че български политици и общественици са получавали по 4000 лв. месечно, с цел да дават информация за страната ни на Русия, изиска от Бориславова проф. Маринов.

" Едно лице облечено във власт, даже това да е власт на шеф на кабинет, би трябвало да знае, че когато хвърли такова обвиняване в пространството, би трябвало да даде доказателства ", безапелационен бе той, определяйки изказванието й за шокиращо, оповестява " България Он Еър ".

Твърденията си началникът на политическия кабинет на премиера в оставка Кирил Петков направи по време на присъединяване си в предаването на " Седмицата на Дарик ". Тогава тя съобщи в народен ефир, че е открито, че още от февруари месец политически и публични представители получават пари в подмяна на информация.

Проф. Маринов акцентира, че е неотложно Лена Бориславова да изясни от кое място е получила тази информация и била ли е тя със конфиденциален гриф.

" Това е съществено нещо, това не е някоя кака на пазара да каже нещо и ние чели - недочели да го препредаваме ", възмути се проф. Маринов. Според него и Народното събрание, и президентът би трябвало излязат с позиция във връзка с изнесената от началника на кабинета обществена информация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР