Дядото на Илиян Рангелов, който през зимата закла годеницата си

...
Дядото на Илиян Рангелов, който през зимата закла годеницата си
Коментари Харесай

Дядото на убиеца от Куртово Конаре също посягал с нож на жена си

Дядото на Илиян Рангелов, който през зимата закла годеницата си Милена в Куртово Конаре, няколко пъти също се опитал да убие жена си. В един от случаите старецът замахнал с нож към главата на брачната половинка си, поради което тя била призната в болница в тежко положение. За това описаха пред "Марица " поданици на селото, откакто се разбра, че дълго чаканият развой за жестокото ликвидиране на Милена Динова ще стартира тази сряда.

Срещу годеника на жертвата - Илиян, е повдигнато обвиняване за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително нечовечен метод. Кървавото действие потресе района на 29 декември м. година

Милена и Илиян имали връзка от 2014 година насам. Живеели в Куртово Конаре. Милена работела в дружество в Ново село, а Илиян - в Пловдив. Илиян постоянно я ревнувал от сътрудниците, защото работела на смени и пътувала с тях до работа.

Във съдбовната нощ Илиян отишъл до механа в селото. Върнал се у дома към 22,30 часа, когато Милена се приготвяла за работа, защото била нощна промяна. Между тях избухнал скандал, а на излизане за работа Милена му декларирала, че в случай че продължава по този начин, ще би трябвало да се разделят. Минута по-късно сътрудниците позвънили, с цел да се схванат от кое място да я вземат за работа.

Илиян буен и я последвал, като преди този момент взел нож от кухнята. Настигнал я и я пробол в гърдите. После се прибрал у дома, заличил кръвта от ножа, заключил къщата и лежащ да спи. Малко по-късно сътрудниците на Милена, които пристигнали да я вземат, видели тялото и се обадили на тел. 112. На другия ден Илиян бил арестуван. Оттогава е в пандиза в Пловдив.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР