Дядо Коледа раздаде с голямо удоволствие подаръци на коледното тържество

...
Дядо Коледа раздаде с голямо удоволствие подаръци на коледното тържество
Коментари Харесай

Радост в детските очи на коледно тържество, организирано то Фондация „Владиславово“ в Аспарухово

Дядо Коледа раздаде с огромно наслаждение дарове на коледното празненство за децата, които употребяват услугите на Комплекса за обществени услуги в Аспарухово – един от центровете на Фондация „ Владиславово “.

Тържеството се организира в залата на читалище „ Просвета “ в кв. Аспарухово. Специални посетители на концерта бяха Светла Енчева – основен специалист „ Социално подкрепяне “ в Регионална дирекция „ Социално подкрепяне “-Варна, Момчил Дражев – СУ „ Любен Каравелов “, специалисти от Отдел „ Закрила на детето “. По случая приветствени адреси бяха получени от Христина Димитрова – шеф на Дирекция „ Социално подкрепяне “, Димитричка Кънчева – шеф на РДСП, Диана Великова – шеф ОЗД, както и други сътрудници и сътрудници на Фондация „ Владиславово “.

Не е елементарно с думи да се съобщи атмосферата на очакване, която беше обхванала малчуганите, очакващи срещата с положителния дъртак.

Веднага след неговото идване децата му демонстрираха, какви нови неща са научили в заниманията си със експертите от екипите на КСУ-Аспарухово.

На сцената излязоха Моника, Станимир, Митко, Рафаел, Сашко, Руми. С доста неспокойствие те рецитираха квалифицираните особено за случая стихове и песни.

Малката балерина София Горчева впечатли освен дядо Коледа и Снежанка, само че и всички посетители.

Ивайла Димитрова зарадва гостите с прелестни осъществявания на национални песни.

Коледният концерт сподели какъв брой доста са научили децата и с какво предпочитание влагат труд и старания в подготовката си.

Техните триумфи и насладата в очите им от получените овации са премията и удовлетворението за труда, положен от екипа на Фондация „ Владиславово “.

Емоционалният завършек на концерта беше под звуците на националната ария „ Рипни, Калино “, изпълнена от Виктория Георгиева и Рая Славова, под звуците на която се изви кръшно българско хоро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР