Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си

...
Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си
Коментари Харесай

37 години по-късно - Мадона счупи собствения си рекорд с концерт в Рио де Жанейро

Мадона е известна като Кралицата на попа през цялата си дългогодишна кариера. И с последния концерт от международното си турне The Celebration Tour тя още веднъж подсети на света за какво заслужава това название.

На 4 май певицата излезе за закриващия концерт от турнето си на плажа Копакабана в Рио де Жанейро. А публиката му наброява рекордните 1.6 милиона души.

Така цели 37 години по-късно Мадона подобри личния си връх за най-вече хора на собствен концерт. През 1987 година тя събира 130 000 почитатели на парижкия Parc des Sceaux. Това значи, че тя надминава достижението си с над цели 10 пъти.

Безплатният концерт в Бразилия на 65-годишната певица е трансформирал плажа на Рио де Жанейро в великански дансинг. Атмосферата е била сходна на карнавалните събития, до момента в който почитателите са пели дружно с певицата едни от най-известните ѝ шлагери, сред които " Like A Virgin " и " Holiday ". Въпреки множеството хора и приповдигнатото въодушевление на присъстващите събитието е минало без произшествия, написа Daily Mail.

По време на спектакъла към Мадона на сцената са се включили и гост-изпълнители като Diplo, Anitta и мил кралиците Pablo Vittar и Bob the Drag Queen.

Разбира се, концертът не е минал и без присъщите за Кралицата на поп музиката провокативни моменти, в това число кокетничене и целуване с един от танцьорите ѝ.
 Снимка 663778
Източник: GettyImages

По време на шоуто Мадона е сменила и няколко тоалета. За един от тях е облякла футболна фланелка на бразилския народен тим, което е провокирало изключително огромно неспокойствие измежду бразилците, които са известни със пристрастеността си към футбола.
 Снимка 663776
Източник: GettyImages

Голяма част от публиката на концерта също са били облечени тематично като за концерт на . Някои от почитателите ѝ са носели конусовидни сутиени, други са заложили на бюстиета и кожени корсети, а трети - просто на руси перуки.
 Снимка 663777
Източник: GettyImages

Часове след спектакъла си в Рио де Жанейро певицата е качила и видео в Instagram профила си, на което се вижда каква е била атмосферата на грандиозното закриване на The Celebration Tour. С турнето си Мадона означи своите 40 години от началото на музикалната си кариера.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР