ОвенШегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия любим

...
ОвенШегите Ви днес ще са трудно разбираеми за Вашия любим
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда, 8 май 2024 г.

Овен
Шегите Ви през днешния ден ще са мъчно разбираеми за Вашия обичан човек. За тази цел ще са му нужни освен най-много старания, само че и най-много предпочитание, а може да се окаже, че има липса и на едното и на другото. Постарайте се, да разберете това, и да не желаете от него невъзможното, или съвсем невъзможното.
Телец
Ако Ви се коства, че през днешния ден изобщо не успявате да бъдете в крайник със света, това евентуално е, тъй като вървите прекомерно бързо и хората към Вас просто не могат да Ви настигнат! Натиснете през днешния ден спирачката и вижтете, на какъв стадий от своя живот се намирате. Насладете се на пейзажа и възобновете общуването с няколко души. Там, където се намирате в този момент, е тъкмо мястото, на което е трябвало да бъдете. Така че, за какво толкоз се съсредоточавате върху това, чието място е в бъдещето? Живейте за днешния ден и престанете да мечтаете за бъдещето.

Близнаци
Наситеността на този ден ще Ви донесе необикновено задоволения, а по едно и също време с това и ще Ви подейства развлекателно. Неочаквано ще постигнете нещо, което месеци не Ви е давало покой. Ще се окаже, че отговорът от самото начало е бил пред очите Ви. За благополучие възприятието за комизъм ще Ви даде опция с подигравка да посрещнете този факт. Някой човек в живота Ви също претърпява такова просветление. Заедно бихте създали забавен разговор за сърпрайзите, които ни сервира ориста.

Рак
Бъдете деликатни! Досадна неточност, позволена през днешния ден, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, даже и да наподобява оневинен. Това,в частност, е изключително годно за комерсиалните предприятия. Не е желателно да купувате и продавате парцели, включително и старини предмети. Евентуална среща със остарели другари ще бъде доста приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали връзки може да се възобновят, само че с ново качество, и за всеобща наслада. Близък човек възнамерява да Ви каже добра вест...

Лъв
Ако действате уверено и самоуверено, ще съумеете да укрепите своите позиции. Ще имате опция за нови настоятелен запознанства, както и да намерите хора, които да Ви оказват помощ за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задания, които да са доста рисковани и огромни. Възможни са непредвидени предложения и оферти, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате доста повече неща на разум за този ден, в сравнение с можете да свършите. Затова доста деликатно би трябвало да съумеете да разпределите своето време, а Вие доста добре умеете да го извършите.

Дева
Днес доста ще Ви се желае да се пожалите на своя обичан човек от несправедливостта на ориста във връзка с Вас, само че надали той ще разбере Вашата тъга в цялостен размер и да Ви утеши по подобаващ метод. Може би си заслужава да се опитате да се справите с всичко независимо?

Везни
Днес ще се наложи да кажете на своя обичан човек за нещо не изключително радостно и прелестно, което, естествено, не може да го зарадва, а дори в противен случай – да го докара до сълзи и нервозен срив. Постарайте се да извършите това оптимално меко и тактично.

Скорпион
Не е наложително да контролирате всички аспекти на своя живот. Всички те са на път към триумфа и не си заслужава като кокошка-носачка да вдигате звук за всяка дреболия. Вие сте изложени на риск да прекалите с напъните си и вследствие на това да попречите, а не да ускорите всичко. Не би трябвало да се пробвате да пришпорвате събитията. Позволете им да се развиват естествено и дано да се разтворят като цветче. Позволете на мислите си да се съсредоточат в бъдеще на това, което желаете да достигнете през идващия стадий.

Стрелец
За Вашия обичан човек през днешния ден ще бъде доста значимо, да го разберете. Има възможност и да можете да го посъветвате, по какъв начин да работи в създалата се обстановка. Това в действителност не е най- основното. Най-главното е, да разберете, какво става, да почувствате неговата душа и да действате в унисон с нея.

Козирог
Днес ще Ви бъде много комплицирано да разберете Вашия обичан човек,неговите способи, стремежи, планове, както и смисъла на думите, които ще слушате от него. Но в случай че въпреки всичко успявате да се справите с това, значи че в последна сметка сте минали изпит за склонност за негова втора половинка.

Водолей
Нужно е да измененията нещо в живота си. Всеизвестно е, че обичате измененията, тъй че в това за Вас няма нищо ново, само че през днешния ден ще Ви нападне настойчивото предпочитание да извършите това колкото се може по-скоро. Възможно е, да се каните сутринта да извършите стихия в кабинете на шефа и да предявите своите твърди претенции? Помислете както би трябвало. Нали доста добре знаете, по какъв начин власт имащите се отнасят към ултиматумите - реакцията не би могло да се назова най-хубава. Но в последна сметка най-малко ще знаят, какво може да чакат от Вас.

Риби
Ако Вашия сътрудник е „ мамино синче ”, през днешния ден е най- подобаващото време да извършите нещо по въпроса. Опитайте да извършите нужните старания, та най-малко малко да го измененията! Ако всичко в действителност е безусловно неефикасно, решете през днешния ден, коства ли си да продължавате вашите връзки и подготвени ли сте, да се помирите с неговите недостатъци.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР