Дядо Коледа лично ще запали светлините на най- голямото коледно

...
Дядо Коледа лично ще запали светлините на най- голямото коледно
Коментари Харесай

Вижте как започват коледните празници в Димитровград

Дядо Коледа персонално ще възпламени светлините на най- огромното коледно дърво в Европа – това пред кметството в Димитровград. Събитието е на 4 декември от 17.30 часа и то дава старт на коледните празници в общината.

Коледен базар ще отвори порти с забавни и тематични украси за идните празници. Занаячийница, пекарна, фотаджийница, поща, гостилница и разнообразна стратегия ще посрещнат Дядо Коледа на площада в Димитровград. Месни търговци ще оферират в ръчно направени коледни свещи и сувенири от дърво, от пекарната ще ухае на прясно изпечени гевречета и курабийки, а в гостилницата ще се оферират вкусна храна и греяно вино. Всеки искащ ще може да си направи фотография пред фотаджийницата, а пощата на Дядо Коледа тази година още веднъж ще чака писмата с стремежи на малчуганите. Интересен и атрактивен за всички ще бъде ъгъл Коледа при баба, където ще се видят достоверни сурвачки от дрян и естествени материали.

" Галаксико " ще е на сцената, а 6-годишният Ивайло Георгиев от ще сервира приветствие в стих към Дядо Коледа. Специално в събитието ще взе участие надарената димитровградчанка Надежда Георгиева, която единствено преди няколко дни, дружно с трио " Триолина " получи специфичната премия в интернационалния конкурс " Гласът на Венеция " във Венеция, Италия.

Свързани вести Запалват светлините на най- високото коледно дърво в Европа 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР