Двукратният олимпийски шампион Анди Мъри ще вземе участие на Откритото

...
Двукратният олимпийски шампион Анди Мъри ще вземе участие на Откритото
Коментари Харесай

Анди Мъри се връща на корта в Мелбърн

Двукратният олимпийски първенец Анди Мъри ще вземе присъединяване на Откритото състезание на Австралия през януари, заяви шефът на шампионата Крег Тили.

Бившият номер 1 в света получи травма в бедрото на Уимбълдън, поради която се наложи да приключи турнирните си участия през годината.

"Много съм благополучен да потвърдя, че всички топ играчи ще се завърнат в Мелбърн през януари “, разкри Тили.

"Относно положението на Анди Мъри, Новак Джокович и Кей Нишикори имаше доста догатки и терзания. Но мога да ви уверя, че разговарях с Анди и той ми показа, че тренира и се приготвя за един страховит сезон. Със сигурност не му е било елементарно да гледа по какъв начин Роджър и Рафа си разделят купите от Големия шлем, само че всички знаем какъв брой борбен тенисист е той. Може да сме сигурни, че той ще се завърне на корта, с цел да усъвършенства настоящето си класиране ( №3 ) и още веднъж да бъде номер 1 ", разяснява турнирният шеф.

Серина желае да пази купата си в Австралия

По-рано през днешния ден стана ясно, че американката Серина Уилямс, която на 1-и септември стана майка за първи път, също има желание да се завърне в Австралия. С

ерина завоюва 23-та си купа от Големия шлем точно в Мелбърн при започване на тази година, след което се отдръпна от кортовете поради бременността си. /БГНЕ
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР