Двукратният носител на престижна американска награда за най-добър треньор по

...
Двукратният носител на престижна американска награда за най-добър треньор по
Коментари Харесай

Водещ американски треньор по тенис за деца ще изнесе безплатен открит урок в София

Двукратният притежател на влиятелна американска премия за най-хубав треньор по тенис за деца - Скот Шнайдер, идва в София, с цел да изнесе безвъзмезден открит урок на 22 декември в актуализирания „ Софийски тенис клуб 360 “ в Борисовата градина (бившите тенис кортове на БСФС).

Треньорът, който сега работи по план с легендата в сектора Ник Болетиери, е подготвил в школата си All In Tennis Academy в Лас Вегас над 40 първенци от разнообразни възрасти. Освен това е притежател на връх в Гинес за най-бързо плетене на ракета.

В урока ще му партнира брачната половинка му – българската тенисистка Ирен Коцева – Шнайдер, носителка на разнообразни трофеи в България в детските възрасти, а сега – също част от треньорския екип на All In Tennis Academy, и носителка на премия за най-хубав треньор.

В урока ще вземат присъединяване и треньорите от „ Софийски тенис клуб 360 “ Владислав Моленда (също с треньорски опит от САЩ) и Руси Гюров (тренирал младата вяра на българския тенис – Адриан Андреев) - призьори от разнообразни тенис шампионати.

Урокът, ще бъде разграничен на четири обособени групи, с дълготрайност от по 90 минути.

Първата група с начало 10 ч., е за начинаещи деца от 6-11 година, с най-малък опит в тениса. Втората група, започваща от 11:45, е за деца от 7-10 години, с опит в шампионати с оранжева топка. Третата група с начало13:30 е за деца от 9 до 12 година, които играят на цялостен корт със зелена топка. Четвъртата група, с начало 15:15, е за напреднали деца на възраст от 13 до 18 години.

„ Софийски тенис клуб 360 “ е правоприемник на първия тенис клуб в България, издигнат на мястото на днешния клуб през далечната 1896-та година. В клуба сега тече развой на възобновяване и неотдавна бяха добавени покрити кортове.

Заявки за записване за открития урок ще се одобряват до 18 декември (или до привършване на местата в обособените групи) на имейл [email protected].
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР