Двубоят между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт за световната титла

...
Двубоят между Тайсън Фюри и Дилиън Уайт за световната титла
Коментари Харесай

Битката за титлата в тежка категория на Тайсън Фюри и Дилиън Уайт пряко по MAX Sport 2 в събота вечер

Двубоят сред Тайсън Фюри и Дилиън Уайт за международната купа по бокс в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) ще е акцентът в програмата на MAX Sport през уикенда. Големият мач ще опълчи двамата английски боксьори не къде да е, а на стадион „ Уембли “ в Лондон. Галавечерта е на 23 април и ще стартира в 21:00 часа. Основният мач сред Фюри и Уайт, пък се чака да стартира след среднощ, към 00:30 ч. Цялото боксово шоу ще бъде излъчено директно по.

Шампионът Фюри влиза в дуела като неоспорим любимец. Той завоюва купата от Дионтей Уайлдър, след което съумя и да я отбрани по безапелационен метод с нокаут против американеца. В актива си досега Фюри има общо 31 победи (22 от тях с нокаут), 1 тъждество и нито една загуба. Претендентът Дилиън Уайт пък е с 28 победи (19 с нокаут) и 2 загуби. Той влиза в дуела като притежател на междинния пояс в категорията на WBC.

През уикенда MAX Sport ще излъчи и битката за купата на тенис шампионата в Барселона. В него присъединяване взема и Григор Димитров. Той стартира непосредствено от втория кръг, където се изправи против аржентинеца Федерико Кория. Мачът им в сряда обаче бе пресечен поради дъжд при резултат 1:1 сета и 4:3 в интерес на българина в третия сет. Двубоят ще се доиграе през днешния ден (21 април) от 14:00 ч. При триумф, още веднъж през днешния ден, българинът ще се изправи на осминафиналите против спечелилия от дуела сред поставения под номер 1 в схемата Стефанос Циципас и Иля Ивашка. Този мач също бе пресечен, като това стана при резултат 5:1 в първия сет в интерес на гърка. Евентуалният идващ дуел на българина против Циципас или Ивашка би бил финален в програмата на централния корт и се чака да стартира към или след 18:00 ч. Най-високопоставените измежду евентуалните му последващи противници на Димитров са Карлос Алкарас, който е вероятен вид за противник на четвъртфиналите и Камерън Нори – на полуфиналите.

Уикенд програмата на MAX Sport обичайно ще бъде изпълнена и с завладяващи футболни дуели. Най-интересно се обрисува да е в Италия, където 34-тият кръг ще ни предложи конфликти сред грандовете на двата най-големи града Рим и Милано. На 23 април, в събота, от 19:00 часа Интер приема Рома, а на идващия ден, в неделя, от 21:45 ч. Лацио е хазаин на Милан. Двете срещи са от директно значение за битката за купата и разпределението на местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите. Милан и Интер са директни противници в битката за купата, а конфликтите със столичните отбори са измежду най-сериозните им трудности до края на сезона. Милан сега е водач в класирането със 71 точки, а Интер е с 69. Рома и Лацио пък са директни съперници в битката за 5-о и 6-о място, които дават право на присъединяване в Лига Европа. Рома сега заема 5-а позиция с 58 точки – с 5 закъснение от топ 4, до момента в който Лацио е с 56 т., само че заема 7-о място. Дербитата Интер – Рома и Лацио – Милан феновете ще могат да гледат директно по MAX Sport 3.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР