Двойката твърди, че многократно е разказвала на полицията за видянотоДвама

...
Двойката твърди, че многократно е разказвала на полицията за видянотоДвама
Коментари Харесай

Смъртта на Даяна не била инцидент

Двойката твърди, че неведнъж е разказвала на полицията за видяното
Двама очевидци настояват, че гибелта на принцеса Даяна не е случай и описват, че " две тъмни коли ", които са били на мястото на злополуката по този начин и не са били разследвани, написа Факти.бг.

Американското семейство Робин и Джак Файърстоун настояват, че са видели колите, когато са влезнали в парижкия тунел единствено няколко минути преди съдбовния случай, който води до гибелта на Даяна, тогавашния й сътрудник Доди ал Файед и водача им Хенри Пол.

Двойката твърди, че неведнъж е разказвала на полицията за видяното, само че когато управляващите са осъзнали, че изказванията им са прекомерно скандални, английските и френските органи на реда са отказали да проверяват.

Семейство Файърстоун са се возили в такси с 11-годишния си наследник, когато станали очевидци на случилото си. Робин, която в този момент е на 63 години, незабавно забелязала двете " публични " коли, които спрели преди тази на Даяна.

„ Все още си го припомням толкоз добре - споделя Робин пред Express. - Не разбирах за какво са там. Изглеждаха като че ли имат нещо общо със случилото се. Те бяха необичайно паркирани, не помня да е имало някой в нито едната. Сигурна съм, че бяха там, макар че управляващите затриха всички данни за тях. "

Двойката схванала чак на другата заран, че жертвата от злополуката е принцеса Даяна, и незабавно се обадили в полиция, с цел да алармират за мистериозните коли, само че служителите на реда им дали отговор, че „ имат задоволително свидетелски показания ”.

„ Бяхме доста сюрпризирани. Една от най-известните дами в света беше убита, а не желаеха да приказват с очевидци ”, споделя Робин.

Семейството било извикано да свидетелства едвам откакто се свързали със фамилията на починалия Файед.

„ Беше ясно, че нито френските, нито английските управляващи не желаеха да чуят свидетелствата ни и би трябвало да се запитате за какво - безапелационна е Робин. - Не мисля, че гибелта на Даяна е просто случай, дейностите на проверяващите ме карат да имам вяра иначе. ”

Съпругът й Джак от своя страна споделя: „ Надявам се, че един ден, когато Уилям и Хари остареят, ще желаят да схванат какво в действителност се е случило с майка им. Ако беше моята майка, сигурно щях да желая да знам. Надявам се те да открият истината. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР