Двойката споделя рецептата за 42-годишен щастлив семеен живот Семейство Шатеви

...
Двойката споделя рецептата за 42-годишен щастлив семеен живот Семейство Шатеви
Коментари Харесай

Соня и Ромео са посланиците на Lidl в месеца на любовта

Двойката споделя рецептата за 42-годишен благополучен фамилен живот

Семейство Шатеви са основните герои през февруари в акцията „ Двамата са щастливо женени от 42 години. Обясняват сполучливия си брак със зашеметяващите десерти на Соня, взаимните взаимни отстъпки и несъмнено, любовта и разбирателството посред им. Живеят в Благоевград и имат три огромни дъщери, дарили ги с осем внука – всичките момчета. Многолюдната фамилия следва положителните остарели фамилни обичаи. Обичат да се хранят дружно и го одобряват като „ обред на другарство “. Ромео е строителен инженер, който обича да майстори у дома и да почива измежду природата. Соня е квалифициран икономист и разказва себе си като „ по-щурата “ от двамата. От около10 години поддържа личен кулинарен блог „ Моето сладко занимание “, който стартира на смешка, с цел да е в помощ със фамилните предписания на дъщерите, които живеят в Съединени американски щати.

Любимият десерт на всички е шоколадовият чийзкейк. Именно по тази причина сметаната и шоколадът са на респект у семейство Шатеви. У дома постоянно има по някое прелъщение в „ сладкия долап “, а отиде ли в Lidl – секцията, пред която най-често се стопира Соня, е с продуктите за печива и сладкиши. Не пропуща да вземе от шоколадовия кувертюр Fin Carre с 52% какао – тъй като е елементарен за потребление и превъзходен за десертите, които по-късно подготвя за фамилията. 

И до момента в който Соня дава отговор за вкусните изкушения вкъщи, Ромео е фен на планинските преходи. Затова в Lidl постоянно следи за специфичните оферти за обувки, облекла и съоръжение за туризъм, както и инструментите за домашния занаятчия.

А по какъв начин се поддържа любовта 42 години – вижте кулинарните оферти на Соня, които са прелестен вид за споделен Свети Валентин, а за какво не и Трифон Зарезан.

Пиле в шоколадов сос и шоколадов чийзкейк – кулинарните си секрети тя разкрива на

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР