Двойката откази от историческия 12-годишен договор на Йошинобу Ямамото за

...
Двойката откази от историческия 12-годишен договор на Йошинобу Ямамото за
Коментари Харесай

Отказите от договора на Доджърс на Йошинобу Ямамото са свързани със здравето

Двойката отводи от историческия 12-годишен контракт на Йошинобу Ямамото за 325 милиона $ е обвързван със положението на десния му лакът.

Ако Ямамото претърпи интервенция на Томи Джон или попадне в листата с контузени за най-малко 134 поредни дни през първите шест години от контракта си от 2024-29 година, тогава той може да се откаже от този контракт след 2031 (осма) и 2033 година (10-ти) сезон от договорката му, съгласно Асошиейтед прес.

При този сюжет Доджърс също ще получи условна алтернатива от $10 милиона за 2036 година без изкупуване, съгласно Associated Press.

Ако японският ас остане здрав през първите шест сезона обаче, той може да се откаже след сезон 2029 (шести) и 2031, което му дава по-ранни благоприятни условия да печели още веднъж.

Ямамото, на 25 години, не може да блокира никакви покупко-продажби, само че може да се откаже след всеки сезон, в който е бил търгуван.

Въпреки че Доджърс не се подиграват с налога върху лукса с отсрочвания, както направиха със договорката на Шохей Охтани, те заре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР