Двойка искала да си избере котка от приют, но нещата

...
Двойка искала да си избере котка от приют, но нещата
Коментари Харесай

„Избери мен!“ Котка от приют скача на раменете на момче, за да я осинови (видео)

Двойка желала да си избере котка от подслон, само че нещата се обърнали – котката си избрала индивидите!

Момиче на име Стефани, дружно с приятеля си, отишли в подслон в Ню Йорк, с цел да осиновят ново коте. Двамата неотдавна изгубили седемгодишната си котка на име Оливър  и доста им липсвала…

В дома им живеела и друга котка, по тази причина момчето и момичето решили, че има потребност от нов другар.  След като се съвзели след гибелта на Оливър, двамата посетили приюта.

Пристигайки там, младежът решил да влезе в стаята с котките и да види дали някое мъркащо няма да му досади. Тогава се появила огромна бяла котка, която безсрамно се качила на рамото на непознатия.

 котка в подслон

Стефани даже съумя да улови този удивителен миг, когато котката се хвърли на врата на момчето и измърка нежно…

Но най-изненадващото е, че котката също се казвала Оливър! Двойката сметнала протичащото се за знак от горната страна и разбрали, че тъкмо тази котка би трябвало да стане член на фамилията им.
ю

Приятелят на Стефани даже си взел почивен ден от работа, с цел да помогне на котката да свикне с новия дом. Мъркащият прекарал по-голямата част от деня в криене, само че незабавно щом Стефани се върнала от работа, той незабавно излезе от скривалището си, с цел да я поздрави.

След това домашният любим към този момент не се страхувал и се държал доста другарски. Той търкал муцуната си в краката и ръцете на новите си стопани, мъркайки нон-стоп.

Рижата котка, която към този момент живеела с двойката, изначало не приела своя другар, съскайки го. Но доста скоро се подушили добре и решили да живеят в мир и съгласие.

Оливър схваща, че към този момент е вкъщи. И макар че към момента потръпва от мощни звуци и внезапни придвижвания, той усеща, че е обичан и в никакъв случай няма да бъде засегнат.

Двойката признава, че в никакъв случай не са срещали по-привързан домакински любим от Оливър. Те са сигурни, че са създали верния избор!

Котката има леки здравословни проблеми, тъй че й дават капки за очи и уши. Скоро ще се възвърне изцяло.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР