Двоен ръст за година, 2 милиона ни четат всеки месец30

...
Двоен ръст за година, 2 милиона ни четат всеки месец30
Коментари Харесай

Стандарт с нови рекорди! Наздраве на конкуренцията

Двоен растеж за година, 2 милиона ни четат всеки месец
30 години " Стандарт ", 4 години рестарт. Това си споделяме през днешния ден всички ние, публицистите от " Стандарт ", дружно с вас, читателите ни - нашата мощ, храброст, религия и взор напред.

Последователни в правилото си постоянно да бъдем ексцентрични, през днешния ден честваме втория си рожден ден. Първият го отбелязахме на 10 август, когато преди 30 години излезе първия брой на " Стандарт " - синия вестник на демокрацията, първи във всичко: зададохме стандартите за формат и наличие на вестник, да профилирани приложения, за издание с DVD и с книга, за уебсайт, за национални и интернационалните акции, за партньорства с европейски медии.
-->
Преди 4 години, на най-българския празник - Деня на националните будители, рестартирахме идеята " Стандарт " и поехме по нов път. Взехме ориста в личните си ръце. Днес собствеността на медията е напълно в ръцете на публицистите, а в приходите ни няма грантове и държавни публични поръчки. Те са от продажби, реклама и планове.

Всекидневникът стана седмичник, а екипът му се гмурна в цифровия свят на онлайн новините, с цел да ви дава в действително време бърза и справедлива информация, остри изявленията и задълбочени разбори. И да Ви увлича с задачите " Чудесата на България ", " Моят град - 10 аргументи младите да останат в него ", " ДА! На българската зелена стопанска система ", " Да! На българската храна ".

Днес, 4 години след рестарта, резултатите ни са впечатляващи. Малко са медиите, които могат да се похвалят с сходни.

Днес най-бързо разрастващата се осведомителна организация в България - " Стандарт " () се чете от 1,86 милиона души у нас и по света всеки месец. Това сочат данните от Google Аналитикс за интервала септември - октомври 2022 година

Ръстът на аудиторията ни по отношение на същия интервал за предходната година е 102,58%

Среднодневната ни публика е над 370 000 читатели.

13,6 милиона сесии има за този интервал Агенция " Стандарт ". Ръстът е рекордните 251,44%, по отношение на предишния октомври.

Още по-впечатляващи са данните и за прочетените страници - 25,6 милиона, като нарастването по отношение на интервала септември -  октомври 2021 е 221,11 на 100.

Аудиторията на Агенция " Стандарт " е най-вече градска, с обучение и приходи, интересува се с изключение на от политика и геополитика, от бизнес, технологии, обучение, просвета, туризъм.

Тя е равно разпределена мъже-жени като представителите на мощния пол са 49,84 на 100.

Близо 71% от читателите ни са в дейната възраст от 35 до 65 години, като по 25 на 100 са хората с групите 35-44 години и 45-54 години. Аудиторията ни 65+ е 16 на 100, а 18-34 - 15 на 100.

Но това не е всичко. В последната година издадохме 6 книги. " 40 митове за Чудесата на България " към този момент е главен справочник освен за българите, само че и за непознатите туристи. Книгата, която за първи път събира легендите за най-вълнуващите обекти от културно-историческото ни завещание, е по всички международни туристически тържища, където се популяризира страната ни. Тя е преведена на британски, немски, испански и съветски езици.

Голямата ни горделивост е първокласната книга " Чудесата на Родопите - 50 митове ", която показва неразказаната до момента история на знаковите места в Свещената планина. За първи път книгата бе показана в столицата на Родопите - Кърджали, на 10 август. А формалната й премиера в София ще е през декември - на коледния Панаир на книгата.

Затова не инцидентно е в основата на най-новата държавна самодейност - основаването на Бранд България. Това ще стане на интернационалния конгрес, проведен от " Стандарт " на 11 ноември 2022 година, който се организира в партньорство с Националния ръб по туризъм и европейската организация " Европа Ностра ". Специални участници са вицепрезидентът Илияна Йотова, българският еврокомисар Мария Габриел и вицепрезидентът на " Европа Ностра " Пийт Яспърт. С конференцията ще отворим огромната полемика за това какъв да бъде българският културен код.



А за доверието - благодарим ви от сърце!

Честит празник!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР