Движението за права и свободи няма да участва в заседанията

...
Движението за права и свободи няма да участва в заседанията
Коментари Харесай

ДПС напусна парламента, иска да няма заразени

Движението за права и свободи няма да взе участие в съвещанията на Народното събрание идната седмица, до момента в който не получи увещание от здравния министър, че в залата не са участвали инфектирани или сложени под карантина народни представители, които да обезпечат кворума в залата. Това разгласи заместник-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Халил Летифов.

"Няма да присъстваме идната седмица в пленарна зала, до момента в който не се опровергаят тези подозрения и до момента в който не стане ясно, че ние не сме опасност за здравето и живота на хората, на нашите близки и на всички ", безапелационен бе той.

Другият заместник-председател на ПГ Хамид Хамид разшири възраженията: "Аргумент за напускането ни на Народното събрание не е единствено подозрението за обезпечаване на кворум с карантинирани или инфектирани лица. Имаме и различен мотив. Днес всички станахме очевидци на тоталното потъпкване на Конституцията, правилника за организация активността на Народното събрание и законите на страната ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР