Движението за права и свободи изигра важна роля за присъединяването

...
Движението за права и свободи изигра важна роля за присъединяването
Коментари Харесай

Премиерът на Белгия с мощна подкрепа за ДПС. Призивът!

Движението за права и свободи изигра значима роля за присъединението на България към Европейския съюз и през последните 30 години е мост за консенсус и разговор. Това съобщи министър председателят на Белгия Александър де Кро в особено видеообръщение за поддръжка на Движението на парламентарните избори. Той пожела триумф на Движение за права и свободи. Де Кро прикани българите да гласоподават, предоставяйки мощен мандат за непоклатимост и прогрес в България, заяви пресцентърът на Движение за права и свободи.

Ето цялото обръщение на Александър де Кро, министър председател на Кралство Белгия:
-->
България е изправена пред следващ тур на парламентарни избори - за пети път през миналите две години. Важно е българските жители да излязат и да гласоподават, предоставяйки мощен мандат за непоклатимост и прогрес в България.

Партия Движение за права и свободи изигра значима роля за присъединението на България към Европейския съюз и през последните 30 години е мост за консенсус и разговор.

Тази партия е съдружник в европейското ни демократичното семейство, бореща се за нашите общи полезности на равно отнасяне по отношение на всички, отбрана на гражданските права и правдивост, овластени свободни и дейни жители, прогресивна Европа и за сигурност и народна власт в Европа и отвън нея.

Желая на нашите съидейници триумф.

Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР