Движението за права и свободи (ДПС) има своята позиция и

...
Движението за права и свободи (ДПС) има своята позиция и
Коментари Харесай

Илхан Кючюк: ДПС ще участва в реформирането на съдебната система

Движението за права и свободи (ДПС) има своята позиция и своите планове, и ще взе участие в напъните за промени в Конституцията на България. Това показа пред камерата на Novini.bg в Страсбург евродепутатът от Движение за права и свободи Илхан Кючюк.

Той подсети, че Движение за права и свободи ще взе участие в реформирането на правосъдната система. " Нужни са съществени радикални промени. Има липса на правдивост и това не е въпрос на чувство, а се вижда с просто око от българското общество ", съобщи евродепутатът и разясни, че не се изисква Велико Народно заседание.
-->
„ Най-вече желая българските жители да усетят стабилността, която е обвързвана с редица проблеми. Не е значимо какво споделя Брюксел, а какво мислят българските жители “, сподели още Кючюк.

Във връзка със обстановката на Балканите Илхан Кючюк съобщи, че никой няма потребност от нови спорове. Той счита, че България в този миг може да играе основна роля.

Кючюк разяснява протичащото се в Република Северна Македония (РСМ). Той показа, че не утвърждава протичащото се там, грубия език и антибългарските трендове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР