Движението Ние идваме! става политическа партия. Това обявиха от движението

...
Движението Ние идваме! става политическа партия. Това обявиха от движението
Коментари Харесай

Бабикян и Хаджигенов стават партия

Движението " Ние идваме! " става политическа партия. Това оповестиха от придвижването на Арман Бабикян и адв. Николай Хаджигенов.

Те акцентират, че ще дадат опция на хората, които държат на законите и демокрацията, да имат свое политическо посланичество.
-->
От придвижването показват, че повече от месец са подлагали на критика разновидността за подписване на държавна коалиция сред ГЕРБ и ПП-ДБ, под закрилата на Движение за права и свободи. Те разясняват, че гласоподавателите на ПП-ДБ са останали излъгани, откакто кабинетът " Денков-Габриел " към този момент е реалност.

Никой не може да ни убеди, че когато се събират една неистина с друга, се получава нещо положително. Няма такава политическа математика. Днес ни убеждават, че хаосът в институциите е резултат от многото избори, а не от дейностите на мафията и корупцията, акцентират от " Ние идваме! ".

По думите им предходната тройна коалиция сред Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и Национална движение „Симеон Втори" още веднъж е " спасявала " България, само че също по този начин е дала старт на най-голямата корупция, която е траяла с 12-годишното ръководство на Борисов.

" Ние идваме! " не икономисаха и рецензии към президента Румен Радев. Според тях той има виновност за настоящето състояние, тъй като вместо да прави работата си по закон, се е трансформирал в люпилня на политически планове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР