Движението на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян Ние идваме!“ с

...
Движението на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян Ние идваме!“ с
Коментари Харесай

Мария Капон направи мъжки жест към Хаджигенов и Бабикян

Движението на Николай Хаджигенов и Арман Бабикян „ Ние идваме! “ с мандата на Единната национална партия на Мария Капон внесе документи за регистрация за присъединяване в идните предварителни парламентарни избори на 2 октомври. На излизане от Централната изборна комисия  (ЦИК) Хаджигенов заяви пред публицисти, че са внесли 3123 подписа за регистрация.

Арман Бабикян разяснява, че към този момент на четвърти подред избори не престават да упорстват за обединяване. Това, че се регистрирахме независимо, дава още една опция в идващите 10 дни да се сътвори такова обединяване, съобщи той. Очакваме тези, от които зависи обединяването - имам поради " Продължаваме Промяната ", " Демократична България " и т. н. да схванат, че отговорността за случилото се и неслучилото се ще е обща - в случай че имат предпочитание, могат да я носят, ние ще я носим, разяснява Бабикян.

Мария Капон разяснява, че има втори период след периода за регистрация, който изтича на следващия ден - до 27 август вечерта, в който партии, обединения, които са се записали, могат да събират, да сменят наличието, т.е. формата, да взимат нови имена. Така че обединяването съгласно нас занапред има опция да следва и това да е политическо събиране, а не математическо, което би се случило след изборите, " Демократична България " и " Продължаваме Промяната " са единствените евентуални сътрудници към този момент, съобщи Капон.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР